UW STALEN DAK SNEL EN VAKKUNDIG GEREINIGD

STALEN DAKEN REINIGEN:

Stalen daken reiniging vraagt om specialisme, deze specialisme is noodzakelijk omdat stalen daken vaak onderhevig zijn aan veroudering. Deze veroudering is terug te zien aan verpoedering van de dakplaten en roest plekken om om de bevestigingsbouten.

Bij een "voor" inventarisatie inspecteren wij eerst het dak vlak voor dat een offerte wordt uitgebracht, indien het dakvlak dusdanig onderhevig is aan veroudering is het misschien verstandig om plaatselijk herstel werkzaamheden uit te voeren of zelfs het gehele dakvlak opnieuw te voorzien van een functionele coating. Aangezien BDG de disciplines in huis heeft middels de diversen gespecialiseerde divisies voor zowel reiniging, herstel als coating technieken kunnen wij door onze kennis altijd het juiste advies geven wat het beste past bij het object en de huidige staat van het stalen dakvlak.

Stalen dak beplating is onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende stalen dak beplating wordt toegepast op industrieel vastgoed. De stalen dakbeplating wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door 2 verschillende type beplating:
- Warm dakplaten & koud dakplaten.
- Evt in combinatie met lichtstralen en overige dak elementen.
Dakplaten kunnen verschillende top coatings hebben zoals PVDF en plastisol.STAPPEN REINIGING STALEN DAKEN:
BDG bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de dak reiniging. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen dak reiniging voldoende is. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen dak reiniging. Zo zijn dakplaten onderhevig aan verwering en kunnen er roestplekken op zitten. Als dit het geval is, dan is een nabehandeling vaak noodzakelijk. Indien reinigen niet meer mogelijk is kan gekozen worden voor op maat samengestelde dak coating voor uw stalen dak beplating. Indien het dak in zeer slechte conditie is dient er voor het coaten een dak renovatie uitgevoerd te worden.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE STALEN DAK PLATEN REINIGEN:
BDG zet reiniging van stalen dak platen in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Dak reiniging blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.

Reinigen op grote hoogtes is voor ons geen enkel probleem, wij zijn gespecialiseerd in de meest complexe projecten waar hoogte of bereikbaarheid de moeilijkheidsgraad bepaald! Waar andere afhaken gaan wij verder.

Reiniging vindt plaats middels: Hogedruktechniek, schuimtechniek, chemisch, stoomcleaning, vuilfreestechniek, stralen (meerdere technieken)
Tevens kunnen we na de dak reiniging het dak voorzien van een dak coating.

Wij reinigen daken van:  Logistiek & Industrieel vastgoed - Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals, overige Magazijnen en kantoorgebouwen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.