• BEMANDE SCHROBMACHINE
    REINIGING VAN BEDRIJFSVLOEREN

UW BEDRIJFSVLOER SNEL EN VAKKUNDIG GEREINIGD

WELKE VLOEREN VAN BEDRIJFSVASTGOED REINIGEN WIJ?

Bogers Diensten Groep reinigt vloer oppervlaktes van 500 M2 t/m 100.000 M2.

Uw voordeel:      "Des te meer vierkante meters hoe goedkoper de meterprijs!"
Wij reinigen betonvloeren en coating vloeren van XXXL bedrijfsobjecten en parkeergarages.
Wij werken uitsluitend met Tennant schrobmachines en volgens bewezen technieken en methodes.
Periodiek of eenmalig, wij helpen u verder!

Reinigen van zwaar vervuilde vloeren is voor ons geen enkel probleem, wij zijn gespecialiseerd in de meest complexe projecten waar speciale technieken vereist zijn om de vloer weer in de juiste conditie terug te krijgen! 
Waar andere afhaken gaan wij verder.

Reiniging vindt plaats middels: Borsteltechniek met of zonder chemie, schrob techniek d.m.v. speciale pads, polijsttechniek en diamant techniek voor de zwaar vervuilde vloeren.

Wij reinigen vloeren van:  Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals, overige Magazijnen en overdekte parkeergarages. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem!
Voor ieder project een oplossing.

WAAROM DE VLOER REINIGING BIJ BOGERS DIENSTEN GROEP ONDER BRENGEN?


Uw gebouw is uw visitekaartje! Door de tijd worden de vloeren vervuild door uiteenlopende factoren. Deze vervuiling wordt vanaf de bedrijfsvloer onder schoenzolen door het gehele gebouw verspreid, dit brengt tevens weer vervuiling op de overige vloeren van bijvoorbeeld uw kantoren. Niet alleen zien de bedrijfsvloeren en parkeergarage vloeren er vuil uit, de vervuiling brengt het risico mee dat personen kunnen uitglijden of dat uw producten vervuild raken.

Of het nu gaat om eenmalige opleverschoonmaak, bouwschoonmaak, periodiek onderhoud of een extreem vervuilde vloer. Wij hebben de juiste technieken in huis om oplossingsgericht uw vloer te reinigen zodat deze weer in de gewenste conditie verkeerd! Doordat de organisaties van Bogers Diensten Groep dagelijks samenwerken hebben we niet alleen verstand van reinigen maar ook de materiaal opbouw van de te behandelen vloeren. Onze expertise in reinigen, coaten en hersteltechnieken bied u ten alle tijden een gepaste oplossing voor uw vloer probleem! Wij worden graag uitgedaagd!

OVERTUIGD VAN ONZE ORGANISATIE? 

HIERONDER LEEST U WAT U KUNT VERWACHTEN:

U GAAT DE STAP ZETTEN OM ONS UIT TE NODIGEN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Stap 1:   "Offerte aanvraag" U dient uw offerte aanvraag hieronder in, wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch met u contact op om te beoordelen of het maken van een inventarisatie afspraak bij u op locatie noodzakelijk is. In ons telefonisch contact stellen wij u vragen over het object, de te reinigen oppervlakten en overige informatie die voor ons noodzakelijk is om een beeld te krijgen van uw wens. Vervolgens spreken we de vervolg stappen met u af, wij plannen de werkzaamheden direct in, of we maken een inventarisatie afspraak.

Stap 2:   "Inventarisatie bij u op locatie" Op de afgesproken data komen we bij u op locatie langs voor de inventarisatie. Wij gaan u gericht vragen stellen betreft de wens en doelstelling van de reiniging, tevens beoordelen we de staat van het te reinigen oppervlak. Belangrijk is daarbij de kwaliteit die u wenst van de reiniging, dit is mede afhankelijk van de doelstelling die u heeft. Naar aanleiding van de wens en de doelstelling bepalen we de classificatie van de reiniging.

Stap 3:   "De Offerte" Nadat wij bij u op locatie zijn geweest voor de inventarisatie ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen de uitgebreide offerte per onderdeel gespecificeerd zodat u precies weet waar u aan toe bent. In deze offerte omschrijven wij de vloersoort, de probleemstelling en de juiste oplossing om uw bedrijfsvloer weer in topconditie te krijgen. Kunt u zich vinden in ons voorstel en professionele aanpak van het voortraject rest alleen uw handtekening nog onder de offerte, wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan: