• GEVELBEPLATING COATING
    GOEDKOPER ALS VERVANGEN!

WIJ COATEN UW GEVEL SNEL EN VAKKUNDIG

WELKE STALEN GEVELS VAN BEDRIJFSVASTGOED COATEN WIJ?

Bogers Diensten Groep coat panden met oppervlaktes van 200 M2 t/m 100.000 M2.

Uw voordeel:      "Des te meer vierkante meters hoe goedkoper de meterprijs!"
Wij coaten gevels van staal, in de volksmond noemen we dit damwanden, damwanden zijn onder te verdelen in:
- Sandwichpanelen, damwand (vlak en geprofileerd) en golfbeplating. Het coaten van XXXL panden is onze specialiteit, vaak in combinatie met het coaten van kozijnen, roldeuren, loopdeuren en de onderliggende borstwering.
Bij een totale restyling coaten wij ook het gehele dak als dit gewenst is.

Wij coaten gevels van:  Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals  en overige Magazijnen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.


WAAROM DE GEVELCOATING BIJ BOGERS DIENSTEN GROEP ONDER BRENGEN?


Door de tijd worden gevels aangetast door vervuiling en treed het verouderingsproces van de toplaag in wat zich vertaald in minder laagdikte of verkrijting van de bestaande coatlaag. Dit verouderingsproces mede door omgevingsfactoren en weersinvloeden doen afbreuk aan de kwaliteit van het betreffende oppervlak. Wacht niet langer en ga dit afbreukproces tegen! Onze afdeling coating technieken is een aparte divisie onder Bogers Diensten Groep waaronder nog 2 organisaties actief zijn in de geveltechnieken. Deze organisaties verzorgen gevel reiniging & gevel herstel en renovatie.

Doordat de organisaties dagelijks samenwerken hebben we niet alleen verstand van coaten maar ook de materiaal opbouw van de gevel elementen. Indien uw gevel dusdanig beschadigd is dat herstel werkzaamheden noodzakelijk zijn kunnen wij dit tevens realiseren via onze andere divisies.
Onze expertise in reinigen, coaten en hersteltechnieken bied u ten alle tijden een gepaste oplossing!OVERTUIGD VAN ONZE ORGANISATIE? 

HIERONDER LEEST U WAT U KUNT VERWACHTEN:

U GAAT DE STAP ZETTEN OM ONS UIT TE NODIGEN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Stap 1:   "Offerte aanvraag" U dient uw offerte aanvraag hieronder in, wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch met u contact op voor het maken van een inventarisatie afspraak bij u op locatie. In ons telefonisch contact stellen wij u vragen over het object, de te coaten oppervlakten en overige informatie die voor ons noodzakelijk is om de inventarisatie afspraak voor te bereiden. Vervolgens leggen we de data en tijd vast dat wij vrijblijvend bij u op locatie langskomen voor de inventarisatie.

Stap 2:   "Inventarisatie bij u op locatie" Op de afgesproken data komen we bij u op locatie langs voor de inventarisatie. Wij gaan u gericht vragen stellen betreft de wens en doelstelling van de coating, tevens beoordelen we de staat van het te coaten oppervlak. Belangrijk is daarbij de kwaliteit die u wenst van de coating, dit is mede afhankelijk van de doelstelling die u heeft. Naar aanleiding van de wens en de doelstelling bepalen we de classificatie van de coating: prima, beter of best. Aansluitend gaan wij het buitenterrein beoordelen om te bepalen met welke hoogwerker of kraan wij de werkzaamheden gaan uitvoeren, dit komt bij akkoord offerte in het plan van aanpak waarbij veiligheid van omstanders en toegankelijkheid van uw buitenterrein de hoogste prioriteit zijn.

Stap 3:   "De Offerte" Nadat wij bij u op locatie zijn geweest voor de inventarisatie ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen de uitgebreide offerte per onderdeel gespecificeerd zodat u precies weet waar u aan toe bent. In deze offerte omschrijven wij de geveldelen, de probleemstelling en de juiste oplossing om uw gevel weer in topconditie te krijgen.
Kunt u zich vinden in ons voorstel en professionele aanpak van het voortraject rest alleen uw handtekening nog onder de offerte, wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan: