• GEVELREINIGING BEDRIJFSVASTGOED
    DAMWAND, BETON, STEEN ETC.

OM WAT VOOR SOORT GEVEL GAAT HET ?


UW GEVEL SNEL EN VAKKUNDIG GEREINIGD

WELKE GEVELS VAN BEDRIJFSVASTGOED REINIGEN WIJ?

Bogers Diensten Groep reinigt panden met gevel oppervlaktes van 500 M2 t/m 100.000 M2.

Uw voordeel:      "Des te meer vierkante meters hoe goedkoper de meterprijs!"
Wij reinigen gevels van staal (damwanden), beton, steen en sierpleister, etc., het grootste percentage gevels die wij reinigen zijn de damwanden. Damwanden van XXXL panden is onze specialiteit d.m.v. onze gevelreinigingsmachine! Benieuwd of uw pand in aanmerking komt voor reiniging d.m.v. de gevelreinigingsmachine? "klik dan op deze link van de gevelreinigingsmachine"

Reinigen op grote hoogtes is voor ons geen enkel probleem, wij zijn gespecialiseerd in de meest complexe projecten waar hoogte of bereikbaarheid de moeilijkheidsgraad bepaald! Waar andere afhaken gaan wij verder.

Reiniging vindt plaats middels: Hogedruktechniek, schuimtechniek, chemisch, stoomcleaning, vuilfreestechniek, stralen (meerdere technieken) Tevens kunnen we na het reinigen de gevel conserveren.

Wij reinigen gevels van:  Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals  en overige Magazijnen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.

WAAROM DE GEVELREINIGING BIJ BOGERS DIENSTEN GROEP ONDER BRENGEN?


Uw gebouw is uw visitekaartje! Door de tijd worden gevels aangetast door vervuiling. Deze vervuiling door omgevingsfactoren en weersinvloeden doen afbreuk aan de kwaliteit van het betreffende oppervlak. Wacht niet langer en ga dit afbreukproces tegen! Bogers Bouwreiniging is onderdeel van Bogers Diensten Groep, waaronder nog 2 organisaties actief zijn in de geveltechnieken. Deze organisaties verzorgen gevel coatings & gevel herstel en renovatie.

Doordat de organisaties dagelijks samenwerken hebben we niet alleen verstand van reinigen maar ook de materiaal opbouw van de gevel elementen. Indien uw gevel niet meer gereinigd kan worden omdat bijvoorbeeld de toplaag versleten is kunnen wij u ten alle tijden verder helpen met een op maat gesteld coating systeem of herstel werkzaamheden. Onze expertise in reinigen, coaten en hersteltechnieken bied u ten alle tijden een gepaste oplossing!

Helaas komen wij nog te veel panden tegen waarvoor opdrachtgevers ons benaderd hebben waar na reiniging beschadigingen zijn opgetreden omdat de toplaag versleten was en deze gevels helemaal niet gereinigd hadden mogen worden. Kortom, wij hebben "alle" ervaring in huis om de juiste oplossing voor uw gevel te bepalen.

OVERTUIGD VAN ONZE ORGANISATIE? 

HIERONDER LEEST U WAT U KUNT VERWACHTEN:

U GAAT DE STAP ZETTEN OM ONS UIT TE NODIGEN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Stap 1:   "Offerte aanvraag" U dient uw offerte aanvraag hieronder in, wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch met u contact op voor het maken van een inventarisatie afspraak bij u op locatie. In ons telefonisch contact stellen wij u vragen over het object, de te reinigen oppervlakten en overige informatie die voor ons noodzakelijk is om de inventarisatie afspraak voor te bereiden. Vervolgens leggen we de data en tijd vast dat wij vrijblijvend bij u op locatie langskomen voor de inventarisatie.

Stap 2:   "Inventarisatie bij u op locatie" Op de afgesproken data komen we bij u op locatie langs voor de inventarisatie. Wij gaan u gericht vragen stellen betreft de wens en doelstelling van de reiniging, tevens beoordelen we de staat van het te reinigen oppervlak. Belangrijk is daarbij de kwaliteit die u wenst van de reiniging, dit is mede afhankelijk van de doelstelling die u heeft. Naar aanleiding van de wens en de doelstelling bepalen we de classificatie van de reiniging: prima, beter of best. Aansluitend gaan wij het buitenterrein beoordelen om te bepalen met welke hoogwerker of kraan wij de werkzaamheden gaan uitvoeren, dit komt bij akkoord offerte in het plan van aanpak waarbij veiligheid van omstanders en toegankelijkheid van uw buitenterrein de hoogste prioriteit zijn.

Stap 3:   "De Offerte" Nadat wij bij u op locatie zijn geweest voor de inventarisatie ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen de uitgebreide offerte per onderdeel gespecificeerd zodat u precies weet waar u aan toe bent. In deze offerte omschrijven wij de geveldelen, de probleemstelling en de juiste oplossing om uw gevel weer in topconditie te krijgen.
Kunt u zich vinden in ons voorstel en professionele aanpak van het voortraject rest alleen uw handtekening nog onder de offerte, wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan: