• INDUSTRIËLE REINIGING
    VAN UW BEDRIJFSVASTGOED

REINIGING VAN XXL PANDEN EN OP GROTE HOOGTE

WELKE INDUSTRIËLE OMGEVINGEN VAN BEDRIJFSVASTGOED REINIGEN WIJ?

Bogers Diensten Groep reinigt panden met oppervlaktes van 500 M2 t/m 100.000 M2.

Uw voordeel:      "Des te meer vierkante meters hoe goedkoper de meterprijs!"

Industriële reiniging door Bogers Diensten Groep heeft betrekking op reiniging van alle gebouw elementen van industriële omgevingen. Stalen constructies, lichtlijnen, installaties, technische ruimtes, liftschachten en overige moeilijk bereikbare elementen. Of de reiniging nu noodzakelijk is voor een certificering of keuringen, wij helpen u verder met de juiste technieken. Reiniging van XXXL panden is onze specialiteit, hoge productienormen en korte uitvoeringstijd zijn onze sterke punten.

Reinigen op grote hoogtes is voor ons geen enkel probleem, wij zijn gespecialiseerd in de meest complexe projecten waar hoogte of bereikbaarheid de moeilijkheidsgraad bepaald! Waar andere afhaken gaan wij verder.

Reiniging vindt plaats middels: Hogedruktechniek, schuimtechniek, chemisch, stoomcleaning, vuilfreestechniek, stralen, koud ijs, afzuiging, schuren, polijsten, injecteren, conditionering en metingen, etc.


UW VOORDEEL ALS WIJ UW INDUSTRIËLE OMGEVING REINIGEN: 

Bogers Diensten Groep zorgt door middel van het intensief reinigen dat de industriële omgeving weer in topconditie is. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies en indien gewenst het Meerjaren-Onderhoud van de betreffende ruimtes. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Reiniging van industriële ruimten met alle obstakels is maatwerk!

STAPPEN INDUSTRIËLE REINIGING:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met het reinigen van de industriële omgeving. Door eerst de oorzaak te achterhalen kan worden bekeken of alleen reiniging voldoende is. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen reiniging, samen met de opdrachtgever inventariseren we de werkzaamheden en zo nodig stellen we een plan van aanpak op.

OVERTUIGD VAN ONZE ORGANISATIE? 

HIERONDER LEEST U WAT U KUNT VERWACHTEN:

U GAAT DE STAP ZETTEN OM ONS UIT TE NODIGEN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Stap 1:   "Offerte aanvraag" U dient uw offerte aanvraag hieronder in, wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch met u contact op om te beoordelen of het maken van een inventarisatie afspraak bij u op locatie noodzakelijk is. In ons telefonisch contact stellen wij u vragen over het object, de te reinigen oppervlakten en overige informatie die voor ons noodzakelijk is om een beeld te krijgen van uw wens. Vervolgens spreken we de vervolg stappen met u af, wij plannen de werkzaamheden direct in, of we maken een inventarisatie afspraak.

Stap 2:   "Inventarisatie bij u op locatie" Op de afgesproken data komen we bij u op locatie langs voor de inventarisatie. Wij gaan u gericht vragen stellen betreft de wens en doelstelling van de reiniging, tevens beoordelen we de staat van het te reinigen oppervlak. Belangrijk is daarbij de kwaliteit die u wenst van de reiniging, dit is mede afhankelijk van de doelstelling die u heeft. Het werkgebied wordt tevens beoordeeld op onveilige situaties die samen met u besproken kunnen worden. Naar aanleiding van de wens en de doelstelling bepalen we de classificatie van de reiniging.

Stap 3:   "De Offerte" Nadat wij bij u op locatie zijn geweest voor de inventarisatie ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen de uitgebreide offerte per onderdeel gespecificeerd zodat u precies weet waar u aan toe bent. In deze offerte omschrijven wij de vervuiling, de probleemstelling en de juiste oplossing om de betreffende onderdelen weer schoon en in topconditie te krijgen. Kunt u zich vinden in ons voorstel en professionele aanpak van het voortraject rest alleen uw handtekening nog onder de offerte, wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan: