• KWALITATIEVE COATING VLOEREN
    ELKE VLOER EEN OPLOSSING

INDUSTRIËLE COATINGVLOEREN VOOR IEDER BUDGET BRANCHE TOEPASSING


WIJ COATEN BEDRIJFSVLOEREN VANAF 200 M2

VOOR DAT U HET JUISTE VLOERSYSTEEM KUNT BEPALEN DIENT U ONDERSTAANDE VRAGEN TE KUNNEN BEANTWOORDEN:

1:    Wat is de staat van de ondervloer waarop de coat laag wordt aangebracht: Ruw, glad, licht vervuild, zwaar vervuild ?
2:    In welke branche bent u actief en wat zijn de activiteiten die op vloer gaan plaatsvinden, is er enkel lichte of ook zware mechanische belasting ?
3:    Dient de vloer aan speciale eisen te voldoen, glanzend of gematteerd, anti slip, damp doorlatend, elektriciteit geleidend, chemicaliënbestendig, etc. ?
4:    Wat is de gewenste levensduur van de vloer, komt deze na installatie helemaal vol te staan met vaste machines of is deze makkelijk vrij te maken ?
5:    Kan de ruimte waar we de vloer gaan installeren enkele dagen vrijgemaakt worden of dienen we de werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren ?
6:    Binnen hoe veel dagen na installatie wilt u de vloer in gebruik nemen: 1, 2 of 3 dagen of liever binnen 2 uur ?


Wij coaten vloeren van:  Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals en overige Magazijnen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.


Welk vloer systeem past het beste bij uw situatie? 

Om het niet te ingewikkeld te maken heeft u de keuze uit 4 hoofd systemen, afhankelijk welk systeem u kiest gaan wij u verder adviseren. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u het offerte formulier in te vullen, wij nemen contact met u op en zullen u verder adviseren.


OVERTUIGD VAN ONZE ORGANISATIE? 

HIERONDER LEEST U WAT U KUNT VERWACHTEN:

U GAAT DE STAP ZETTEN OM ONS UIT TE NODIGEN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Stap 1:   "Offerte aanvraag" U dient uw offerte aanvraag hieronder in, wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch met u contact op voor het maken van een inventarisatie afspraak bij u op locatie. In ons telefonisch contact stellen wij u vragen over het object, de te coaten oppervlakten en overige informatie die voor ons noodzakelijk is om de inventarisatie afspraak voor te bereiden. Vervolgens leggen we de data en tijd vast dat wij vrijblijvend bij u op locatie langskomen voor de inventarisatie.

Stap 2:   "Inventarisatie bij u op locatie" Op de afgesproken data komen we bij u op locatie langs voor de inventarisatie. Wij gaan u gericht vragen stellen betreft de wens en doelstelling van de coating, tevens beoordelen we de staat van het te coaten oppervlak. Belangrijk is daarbij de kwaliteit die u wenst van de coating, dit is mede afhankelijk van de doelstelling die u heeft. Naar aanleiding van de wens en de doelstelling bepalen we de classificatie van de coating: prima, beter of best.

Stap 3:   "De Offerte" Nadat wij bij u op locatie zijn geweest voor de inventarisatie ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen de uitgebreide offerte per onderdeel gespecificeerd zodat u precies weet waar u aan toe bent. In deze offerte omschrijven wij stapsgewijs het betreffende vloersysteem, de probleemstelling en de juiste oplossing om uw bedrijfsvloer weer in topconditie te krijgen. Kunt u zich vinden in ons voorstel en professionele aanpak van het voortraject rest alleen uw handtekening nog onder de offerte, wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan: