ONZE OPDRACHTGEVERS

Bogers Diensten Groep is actief in uiteenlopende branches, bedrijfsmatig vastgoed komt voor in iedere branche.
De opdrachtgevers van Bogers Diensten Groep zijn hoofdzakelijk beheerders & beleggers, investeringsmaatschappijen en de daar aan gerelateerde onderhoudsbedrijven die het bedrijfsmatig vastgoed in beheer en onderhoud hebben. 

De bezetting van leegstaande panden wordt steeds kleiner en de wensen van de opdrachtgever steeds groter, Bogers Diensten Groep speelt in op deze ontwikkeling en profileert zich als totaal-oplosser voor Reinigen, Restylen & Upgraden en Onderhouden van bedrijfsmatig vastgoed. Zo ontstaat een unieke formule die ervoor zorgt dat onze opdrachtgever niet afhankelijk is van een bepaald deel van de markt, wij reinigen, herstellen, coaten en onderhouden zowel de buitenkant als de binnenkant van uw bedrijfsvastgoed.

Momenteel bestaat het klantenbestand uit circa 300 opdrachtgevers. Deze variërende opdrachtgevers hebben vastgoed portefeuilles van 500 m2 t/m 500.000 m2 verdeeld over de Benelux en Duitsland.


WELKE OBJECT SOORTEN HEBBEN WIJ ONDER HANDEN


Bedrijfshallen / Bedrijfsverzamelgebouwen / Industrieel Vastgoed / Distributie Centra / 
Kantoor Gebouwen / Winkelcentra / Wasstraten / Grote zwembaden & Grote sportcomplexen

De omvang van de objectsoorten varieert, enkel onze specialisatie is met name de XXXL panden veelal gecombineerd met werken op grote hoogtes. Bekijk onze referenties om een indruk te krijgen van de omvang van de projecten die wij zo al hebben aangepakt. Staat uw object soort er niet bij, neemt u dan gerust contact met ons op of wij een oplossing hebben voor uw oppervlakte probleem.

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN, WE WORDEN GRAAG UITGEDAAGD!