REINIGING VAN BITUM, PVC EN EPDM DAK AFWERKING

REINIGING VAN BITUM, PVC EN EPDM:

Bitumen en kunststof dakbedekking is onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", deze dak afwerking wordt toegepast op bijna alle soorten vastgoed. Zowel bedrijfspanden (magazijnen, loodsen en werkplaatsen) als kantoorfuncties worden voorzien van dit type dak afwerking.
De dakbedekking wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door 2 verschillende type:

* BITUMEN: APP (Atactisch Poly Propyleen) gemodificeerd bitumen & SBS (Styreen Butadieen Styreen) gemodificeerd bitumen
* KUNSTSTOF: EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) & PVC (Poly Vinyl Chloride).

Oppervlaktes tot 100.000 m2 worden door BDG gereinigd.STAPPEN REINIGING BITUM, PVC EN EPDM DAKEN:
BDG bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de dak reiniging. Door eerst de oorzaak te achterhalen kan worden bekeken of alleen dak reiniging voldoende is. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen dak reiniging, kleine reparaties en ontstoppen van de hemelwater afvoeren behoren tot de standaard werkzaamheden. In een omgeving met veel bomen is het vaak zaak eerst het dak vrij te maken van bladafval.
Dak reinigen kan tevens gecombineerd worden met een dak renovatie of een functionele dak coating.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE ELASTISCHE DAKEN REINIGEN:
BDG zet reiniging van elastische daken in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Dak reiniging blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.

Reinigen op grote hoogtes is voor ons geen enkel probleem, wij zijn gespecialiseerd in de meest complexe projecten waar hoogte of bereikbaarheid de moeilijkheidsgraad bepaald! Waar andere afhaken gaan wij verder.

Reiniging vindt plaats middels: Hogedruktechniek, schuimtechniek, chemisch, stoomcleaning, vuilfreestechniek, stralen (meerdere technieken)
Tevens kunnen we na de dak reiniging het dak voorzien van een dak coating.

Wij reinigen daken van:  Logistiek & Industrieel vastgoed - Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals, overige Magazijnen en kantoorgebouwen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.